De familie Vandecasserie heeft er al een mooie tocht opzitten, een avontuur dat steeds verdergaat…
Reserveer nuDe kaart jongleert met "klassiekers", gerechten uit onze regio en in het bijzonder de voorstellen, die steeds in lijn met de markt en de seizoenen liggen.
Patrick werkt in het belang van kwaliteit en plezier voor iedereen.
Het begon allemaal in 1958 toen Freddy toetrad tot het team van het Plaza. Na meer dan 50 jaar ervaring neemt Freddy zijn zoon Patrick mee om hun reis te vervolledigen.
Wij kennen het vervolg, in 1962 zou hij terugkeren naar La Villa Lorraine. Samen met Lurkin Camille en Marcel Kreusch vormen zij het winnende team dat de eerste drie Michelin-sterren buiten Frankrijk binnenhaalt. In 1974 neemt Freddy de leiding over de keuken. Patrick zal hem daar vervoegen in 1991.
Vandaag wordt een nieuwe geschiedenis geschreven, een ander project, een andere plaats. Met de steun van de hele familie vestigt Patrick zich in deze mooie fermette te Ruisbroek.
Het restaurant 'de Mayeur' is in goede handen en de opvolging is meer dan ooit verzekerd dankzij de derde generatie.
U kunt reserveren op volgende manieren:
Van 10 to 60 gasten, wij verwelkomen u in een privaat setting voor uw evenement.
De Mayeur
Fabriekstraat 339
1601 Sint-Pieters-Leeuw
België
+32 2 331 52 61
Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00 — 15:00
18:30 — 22:00
Woensdag 12:00 — 15:00
18:30 — 22:00
Donderdag 12:00 — 15:00
18:30 — 22:00
Vrijdag 12:00 — 15:00
18:30 — 22:00
Zaterdag 12:00 — 15:00
18:30 — 22:00
Zondag Gesloten
Bestel en krijg het thuis afgeleverd
Bestel en ophalen ter plaatse