NL   FR  

BIOGRAFIE

 

De familie Vandecasserie heeft er al een mooie tocht opzitten, een avontuur dat steeds verdergaat…

Het begon allemaal in 1958 toen Freddy toetrad tot het team van het Plaza. Na meer dan 50 jaar ervaring neemt Freddy zijn zoon Patrick mee om hun reis te vervolledigen.
Wij kennen het vervolg, in 1962 zou hij terugkeren naar La Villa Lorraine. Samen met Lurkin Camille en Marcel Kreusch vormen zij het winnende team dat de eerste drie Michelin-sterren buiten Frankrijk binnenhaalt. In 1974 neemt Freddy de leiding over de keuken. Patrick zal hem daar vervoegen in 1991.
Vandaag wordt een nieuwe geschiedenis geschreven, een ander project, een andere plaats. Met de steun van de hele familie vestigt Patrick zich in deze mooie fermette te Ruisbroek.
Het restaurant 'de Mayeur' is in goede handen en de opvolging is meer dan ooit verzekerd dankzij de derde generatie. De 19-jarige Nicolas, zoon van Patrick,  is namelijk net afgestudeerd van de hotelschool in Brugge.
De familie Vandecasserie gaat een nieuw leven tegemoet en zal er zeker van genieten!

 

 

SLUITINGSDAGEN

zondag en maandag



JOURS DE FERMETURE

dimanche et lundi

 

 

Gelieve uw e-mailadres door te geven om op de hoogte te blijven van onze suggesties.

 

Pour rester informé, communiquez nous votre adresse e-mail.

 

info@demayeur.be 

 

 

FEESTDAGEN

 gesloten



JOURS FERIES

fermé 

Copyright 2018 demayeur.be
Webdesign by Pelican Grace Pelican Grace.
JumpStart JumpStart PRO v1.20
Login